Monday.

Helvete vad konstigt jag sovit i natt =/ massa mardrömmar.! jaja fortfarande inte kunnat fixa mms fuktion vilket jag retar mig på väldigt mycket. Tysk skit telefon.

Nästa helg? Jönköping på fredag om allt går som det ska. Lördag ska det laddas för en helvetes fylla vet inte vart jag ska än bara ;) Hör av er om ni vet nåt, och om ni vill att svin fulle johan ska komma =)

Fredag <3

Haha igår åkte jag på kräcksjukan och idag är jag pig och kåt igen =) Snappt ska det gå.! Här kommer lite bild på det mystiska som händer på myrebacken ;)
Nåt stort har fötts ;)

Sitter och drömmer.


Ops ondag?

Trött och sur, mest på att telefonen inte vill skicka mms. hur svårt kan den det vara? jaja måste fixa det så det blir fart på bloggen igen ;)
sitter och väntar på besök på jobbet. sen blir det jogging runda i ss, dusch och hem färd för repning.

=)

Jag är ofta ute och letar kläder på nätten. Har några riktigt bra sidor och några som är hemliga ;) men min hjärna funkar inte alltid snabbt, vet att amanda berättade om att MQ finns online men idag när jag surfar förbi det och ser handla online blir jag på grumt smile humör.! hade jag ju helt glömmt bort.! Jaja nu fick ni veta nåt kul va? ;)
Hörs sen mother fuckers =)

Redan torsdag. =)

Sovit piss i natt =/
Sitter med lite ekonomi nu sen blir det att träffa en reporter. Han ska fota sågen och oss, ska tydligen vara med i tidningen om våran nya uppgradering i sågen.
Ska jag bli värdstjärna på två saker nu?
Rockstjärna
Sågverks knegaren från småland
Hahahaha

Fölåt.

Skit med. inte uppdaterat på länge. Dels mycket att göra sen funkar ju inte min telefon att blogga med, vilket jag är väldigt sur för =(
Ringer runt och beställer lite saker idag. Det är sjukt vad man blir påverkad av en glad försäljare =) Ringde precis till cencit.se man beställer fotoceller där, över trevlig kille och inga problem med nåt.! han gjorde fan min morgon-
Vad ska ni göra imorgon?
Jag är rock stjärna.!

Onsdag.

ska åka till levene nu. hej hå

Och på tisdag smäller det.

Hm ja Rubriken var väl sådär, men nu kom en uppdatering. ;)
Min helg har varit helt okej, kärlek och mys. Lite dricka med goda svin vänner ;)
Ikväll är det band repning. Lauder kills är ju på gång.
Vad gör ni? jag är rockstjärna-

Ops.

Onsdag. ganska skönt att veta att två veckor framåt har jag inga planer. =)
Behöver en paus innan jobbet drar igång på allvar.
Jag tror på lyckligt förhållande. Vist att alla får lite svårare tider men då gäller det ju att stöta varanda.!
freddy jr and sarah Mötes på inspelningen till scooby doo dom spelade mot varandra med lite kärlek och vips så fann dom kärleken =) efter 10år tillsammans ser dom fortfarande ut att ha den där kärleks glimten =)
Så till alla er där ute. Ride hard die in bed ;)

Weekend i da fjäll =)

















Äntligen ;)







Snacka om att dom hade ansträng sig med att möblera om hos mig ;)


RSS 2.0